Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση  The Recylers δημιουργήθηκε από τους μαθητές της Α Λυκείου (τμήμα Α2 ) του ΓΕΛ Καρέα στο πλαίσιο του προγράμματος του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων       "ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ".                                                            

Υιοθετήσαμε  την πράσινη επιχειρηματικότητα μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας.  Πρόκειται για μια σύγχρονη μορφή οικονομικής δραστηριότητας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων για κερδοφορία και ανάπτυξη, αλλά ταυτόχρονα λαμβάνει υπόψη την περιβαλλοντική διάσταση, αντιμετωπίζοντάς την σαν ευκαιρία και όχι σαν εμπόδιο. 


                                    Οι στόχοι μας 

 Η συμβολή μας  στην προστασία του περιβάλλοντος και στον  περιορισμό του φαινόμενου της  κλιματικής αλλαγής. 

Η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τον πλανήτη μέσα από οργάνωση δικών μας δράσεων και με την προβολή δράσεων που οργανώνουν άλλοι φορείς.

                                    Tα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας είναι όλα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικα  όπως είναι το αλουμίνιο, το γυαλί και  το χαρτί, το ύφασμα. Τα υλικά αυτά ανακυκλώνονται σε ειδικούς κάδους στο χώρο του σχολείου και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί η σχολική κοινότητα ευαισθητοποιήθηκε στο κάλεσμα μας για ανακύκλωση.

Η υψηλή αισθητική, ο μοντέρνος σχεδιασμός των προϊόντων μας και οι προσιτές τιμές στις οποίες διατίθενται τα καθιστούν ανταγωνιστικά σε σχέση με άλλα όμοιά τους και ιδανικά για δώρα ή προσωπική χρήση.The recyclers: Θα μας βρείτε στον Καρέα

Ελλήνων Αξιωματικών 4 16233 Καρέας 
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε