ΔΡΑΣΕΙΣ

SOSΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ»: ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ( Περισσότερα: https://greenagenda.gr)

Οι υπογραφές, που συγκεντρώνονται μέσω της πλατφόρμας AVAAZ, θα κατατεθούν στον δήμαρχο και τη Διεύθυνση Διαχείρισης Πρασίνου & Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο σύνδεσμος για να συμμετέχετε με την υπογραφή σας είναι ο εξής: https://bit.ly/3iMLPRu. Επίσης, ψήφισμα βρίσκεται αναρτημένο στην ομάδα SOSΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ στο Facebook.

18/1/23.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 

Ο διαγωνισμός 'Γύρω-γύρω όλη...η οικονομία' καλεί μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας να περιγράψουν και να δημιουργήσουν ένα σχέδιο κυκλικής οικονομίας το οποίο θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο σχολείο τους. Στους μαθητές και τις μαθήτριες δίνονται πληροφορίες και υλικά ώστε να κατανοήσουν τους περιορισμούς που υπάρχουν σε ό,τι αφορά περιβαλλοντικούς πόρους (σε παγκόσμιο, εθνικό και τοπικό επίπεδο) οι οποίοι οδηγούν στην ανάγκη ανεύρεσης λύσεων σε καθημερινά ζητήματα που να είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Επιπλέον, στον διαγωνισμό αυτό, τα παιδιά συμμετέχουν σε συζητήσεις για την αλληλεξάρτηση κοινωνίας, οικονομίας και περιβάλλοντος και για την ανάγκη αλλαγής στάσεων και συμπεριφορών που δίνουν έμφαση στην καλύτερη χρήση, διατήρηση και επανάχρηση πόρων αντί της υπερεκμετάλλευσης και κατασπατάλησής τους που δημιουργούν τεράστιες ποσότητες απορριμμάτων.

Υποβολή συμμετοχής μέχρι 30/3/23

The recyclers: Θα μας βρείτε στον Καρέα

Ελλήνων Αξιωματικών 4 16233 Καρέας 
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε